Med generationer av erfarenhet och ett gott öga för detaljer är vi säkra på att ni kommer bli nöjda med oss

Mattor

Varmt, mjukt, tyst och ombonat. Finns inget annat golv som är så skönt att gå barfota på eller som dämpar ljud så bra. Välj mellan heltäckning, deltäckning eller avpassat. Färgmatcha med övrig inredning. Ett textilt golv idag är en högteknologisk produkt överlägsen trä, linoleum och keramiska golv i offentliga miljöer. Textilgolv är jämfört med både trä- och linoleumgolv överlägset när det gäller att sänka ljudnivån. Vid jämförelse med hårda golv ökar stegljudsreduceringen med upp till 20-30 dB. Hög ljudnivå beroende på buller, skrapljud och stegljud är i dag ett stort problem för offentliga butiker/storrum med ”hårda golv”. En textil golvbeläggning ger en tyst, behaglig och harmonisk miljö med en väsentligt förbättrad rumsakustik.

Kakel

Kakel är populära material att använda i såväl badrum som andra utrymmen i hemmet. Få andra material kan ge ett lika exklusivt intryck och så stora variationsmöjligheter, samtidigt som de står emot fukt. Att kakla och lägga klinker är en investering, det är viktigt att alltid vända sig till en utbildad och behörig plattsättare.

Laminat och Trägolv

Det finns varierande kvaliteter av laminat och trägolv. Golv av lägre kvaliteter tål vanligen inte vatten och har inte så stor slitstyrka. Golv av högre kvalitet kan ha mycket hög slitstyrka och kan vara fuktresistenta genom en hård kärna, samt bestrykning av vax. De är därmed lämpligare än andra att lägga i utrymmen med högre slitage och där det finns större risk för spill, såsom till exempel kök och hall. Väljer man istället att lägga trägolv får man en lyxigare, naturligare känsla och ett tystare och mjukare golv. Vi erbjuder även stavparkett (även kallat fiskbensparkett), en tidslös golvläggarkonst.

Plastmatta

Hög kvalitet och starkt material, plastmattor har utvecklats och är idag ett perfekt alternativ till kakel och klinkers. Med tarkett och andra företags fortsatta utveckling finns det mängder av färger, mönster och alternativ för ert badrum. Alternativen är många och det finns garanterat en plastmatta som passar det du föreställt dig. Plastmattor är lättskötta, hygieniska, praktiska och prisvärda.

"Utmärkt golvläggare, synnerligen kompetent och rimliga priser."
- Lars Bolin, Google Reviews

Klicka här för att se mer vi gjort eller kontakta oss!