Vår Histora

Bild från gamla butiken i
Sölve på Ronny och
Kenneth som gjorde
reklamen på bilen.

Besmansvägen 2,
294 39, Sölvesborg

År 1987

Vår Historia

Företaget har gamla anor från Ronnys pappas tid som då hjälpte till med golvläggande på 40-talet. Sedan startade Ronny Golvteam AB på 70talet och han byggde upp ett stort kontaktnät av kunder, med högt förtroende för resultaten. Jonas tog sedan över detta kontaktnät när Ronny gick i Pension och Jonas grundade Golvteam i Valje AB. Sedan dess har Jonas son Daniel börjat att jobba och lära sig, som blir tredje och nästan fjärde generationens golvläggare.

Våra Anställda

VD

Jonas är företagets nuvarande ägare och dess hjärta. När Jonas inte jobbar med Golvteam kan han uppskatta en fin whiskey i trevligt sällskap, gärna framför Liverpool på TV'n. Jonas är engagerad i Odd Fellow som ordförande och driver det på kvällar och helger.

VVD

Daniel är företagets senaste tillskott, den tredje generationen av Golvteams golvläggare. Daniel är en stor fotbollsfantast och följer Liverpool, och spelar även själv på fritiden. Daniel bor i Hällevik med sin sambo och dotter, och deras hund Winston.

Äldste

Ronny är företagets grundare, och har sedan dess alltid jobbat för att Golvteam ska leverera ett bra resultat. Ronny är ett lexikon av whiskey och har besökt Scotland flera gånger. Han är även engagerad i flera whiskeyklubbar runt om i Sölvesborg med omnejd. På onsdagar går Ronny på gudstjänst och tar sedan en fika med sina medbesökare.